tisdag 9 mars 2010

Krossade förväntningar!

Hej och hå, så kan de gå! Jag har bestämt mig för att byta LIA-plats. Har gett det en chans men det fungerar inte av olika själ. Min och min handledares personkemi går inte ihop. Det känns också som att vi är på helt två olika plan när det kommer till projektarbeta. Bättre att avsluta det innan man påbörjar något stort. Känns lite skönt att jag på ett sätt inte har hunnit börja. Hur kan jag då veta att det inte kommer att bli bra? För det första tar jag inte vad skit som helst och för det andra är det lite svårt att jobba när man inte får något att jobba med. Det var helt enkelt inte som jag hade tänkt mig.

Nu ska jag istället vara på samma ställe som förra gången nämligen Danielssons Recond & Service. Förra LIA:n var hur bra som helst och nu får jag chansen att fortsätta att jobba med det jag påbörjade förra gången. Det ska nog bli bra detta, jag ger inte upp i första taget! //Erika

söndag 7 mars 2010

Beskrivning av en underbar helg!

Vi var på spa:t strax efter klockan 12.00. Vi fick vårat rum direkt så att vi kunde ställa in väskorna. Efter det käkade vi lunchbuffe som bestod av salladsbuffe, bröd, dricka, soppa, fläskfilé, potatisgratäng, kaffe och panacotta (eller hur det nu stavas) till efterrätt.

Efter det gick vi över till spa-avdelningen och fick handdukar, ett par tofflor och en rundtur. Sen ägnade vi några timmar åt att bada bubbelpool, basta vanlig bastu och infrabastu samt avkoppling med dricka och färsk exotisk frukt. Infrabastun var en häftig upplevelse. Det var inte outhärdligt värmt men man svettades ändå.

Vid 16.00 gick vi tillbaka till rummet för att göra oss iordning till middagen 18.oo. Den bestod av en förrätt med lamm, rödbetor och kolrotspuré, huvudrätten bestod av gös, potatis och rotfrukter. Efter det blev det tre olika ostar, päronmarmelad och en bit knäckebröd. Efterrätten bestod av mörkchokladmousse, hallonsorbe och någon vaniljsås liknande grej. Hela middagen var underbar men oj så mätt man blev.

Efter middagen gick vi till Östenssons rätt över gatan och handlade lite dricka och macka till senare. När vi kom tillbaka satte vi oss vid resturangen och tog en öl, pratade, skrattade och bara hade det bra. Sen var det dags att sova.

I morse avnjöt vi en underbar frukostbuffe. Vi har haft det helt underbart och är båda överrens om att detta måste vi göra om någon gång! Perfekt uppladdning inför LIA:n som börjar i morgon. //Erika

fredag 5 mars 2010

Uppdatering

Följande har hänt sen sist:

* Har varit sjuk (är fortfarande lite förkyld).

* Har haft hemtenta i Folkhälsovetenskap.

* Har fyllt år, hela 23 år.

* Enorma tågproblem p.g.a. vädret.

* Har sett närmare 15 st filmer.

* Ska på spa lördag till söndag.

Börjar äntligen bli frisk igen. Det är bara själva förkylningen som inte vill ge sig. Ska dock testa att träna på måndag om allt går som planerat. LIA:n börjar ju på måndag så tycker att det är ett perfekt tillfälle att börja träna igen. Längtar faktiskt. Även om jag har gått ner lite till i vikt så känner man sig så slapp, fast att man måste vila sig frisk. Ska börja lite lugnt eftersom det nu är över två veckor som jag tränade sist. Bara att hålla ut, efter dåliga och slitsamma stunder kommer ju de bra stunderna. De dåliga stunderna är ju till för att de goda stunderna ska kännas bra. Hur skulle man annars kunna uppskatta dom? //Erika