lördag 24 mars 2012

Pappas dag!

Idag fyller pappa år och min present till honom blir en trerätters middag hemma hos mig. Givetvis är resten av familjen också bjudna.
Till efterrätt blir det tårta. Väldigt nöjd själv faktiskt! Får hoppas att den smakar lika mumsigt som den ser ut. //Erika

fredag 23 mars 2012

Shootfighting

Åh så trött och uttränad jag är! Har varit med Sara och hennes ungdomar och testat Shootfighting. Så oerhört kul och verkligen en träning/sport som passar mig! Det finns en del MMA inslag och vissa saker var verkligen roligare än jag hade trott att de skulle vara. Måste dock erkänna att min kondition i samband med styrkeövningar och uthållighet är nästintill kass! Detta måste jag jobba på. Märkte verkligen att styrketräning mestadels bara har gett mig explosiva muskler.

Tack Sara för att jag fick följa med! Hade jättekul. //Erika

tisdag 20 mars 2012

Stockholm

Dags att ta tag i lite planering av Stockholm! Blir jobb där nästa vecka. Tror de flesta vet hur mina tankar går kring detta så dem behöver jag inte yttra igen. Vi åker upp på måndag och åker hem på torsdag så det blir hela fyra dagars jobb där uppe. Dock ska vi inte ta några butiker inne i själva smeten av Stockholm. För oss utbölingar är det ett helt projekt att hitta till rätt ställe och gata. Sen parkeringsplats.. Håller tummarna för att alla fyra hjulen vill vara med denna gång! //Erika

söndag 18 mars 2012

Nice surprice

I tisdags kom Peter upp hit och överraskade mig, snacka om nice surprice! Dock åkte han hem idag men vi har hunnit med en hel del förutom soffhäng. I onsdags var vi en sväng på IKEA, i fredags var vi hemma hos mina föräldrar på en bit mat och även brorsan var där, igår möblerade vi om i vardagsrummet och fixade hål i tv-bänken för sladdarna. Bör dock nämna att håltillverkningen stod Peter för, men hävdar att jag var en bra assistent.

För tillfället känner jag mig minst sagt jäst! Käkade pannkakor förut och käkade även upp det sista i godisskålen. Imorn tänkte jag börja min nya träningsplan. Ska inte styrketräna något nämnvärt utan mest träna kondition och övningar där man använder sin egen kroppstyngd. Känner att jag behöver lite nytändning och motivation. Hoppas detta får fart på fläsket! Känner mig pepp så det kommer säkert att gå kanon.

Hoppas att ni alla har haft en bra vecka. Min har varit underbar! //Erika

måndag 5 mars 2012

Hus is the shit

Helgen tillbringades i Skåne hos Peter. Trivs alltid lika bra och det är så oerhört skönt att inte behöva ha grannar att ta hänsyn till. Man kan spela musik och bete sig precis hur man vill och vilket klockslag man vill. Har alltid känt att jag i framtiden ska bo i hus. Är ju också uppvuxen i hus så jag skulle aldrig kunna bosätta mig i en lägenhet för resten av livet. Bor ju visserligen i en radhuslägenhet vilket är som ett mellanting. Man har trädgård men fortfarande grannar väldigt tätt inpå. Missförstå mig inte, mina grannar är jättetrevliga. Men jag gillar just den delen att man inte direkt behöver ta hänsyn till sina grannar när man bor i hus som man måste när man bor precis vägg i vägg med dem.

Klantade också till det och fick åka hem en dag senare än planerat. Förra gången köpte jag biljetten hem samma dag strax innan hemfärd vilket inte var något problem. Det jag dock inte tänkte på var att detta var mitt i veckan och inte en söndag då halva Sverige är ute och åker tåg samtidigt. Skäms lite då det var tänkt att jag skulle jobba idag, men det blev inte mycket till jobb för min del. Får trösta mig med att jag fick en dag till med Peter.

Hoppas att alla ni andra också har haft en bra helg! //Erika