söndag 7 mars 2010

Beskrivning av en underbar helg!

Vi var på spa:t strax efter klockan 12.00. Vi fick vårat rum direkt så att vi kunde ställa in väskorna. Efter det käkade vi lunchbuffe som bestod av salladsbuffe, bröd, dricka, soppa, fläskfilé, potatisgratäng, kaffe och panacotta (eller hur det nu stavas) till efterrätt.

Efter det gick vi över till spa-avdelningen och fick handdukar, ett par tofflor och en rundtur. Sen ägnade vi några timmar åt att bada bubbelpool, basta vanlig bastu och infrabastu samt avkoppling med dricka och färsk exotisk frukt. Infrabastun var en häftig upplevelse. Det var inte outhärdligt värmt men man svettades ändå.

Vid 16.00 gick vi tillbaka till rummet för att göra oss iordning till middagen 18.oo. Den bestod av en förrätt med lamm, rödbetor och kolrotspuré, huvudrätten bestod av gös, potatis och rotfrukter. Efter det blev det tre olika ostar, päronmarmelad och en bit knäckebröd. Efterrätten bestod av mörkchokladmousse, hallonsorbe och någon vaniljsås liknande grej. Hela middagen var underbar men oj så mätt man blev.

Efter middagen gick vi till Östenssons rätt över gatan och handlade lite dricka och macka till senare. När vi kom tillbaka satte vi oss vid resturangen och tog en öl, pratade, skrattade och bara hade det bra. Sen var det dags att sova.

I morse avnjöt vi en underbar frukostbuffe. Vi har haft det helt underbart och är båda överrens om att detta måste vi göra om någon gång! Perfekt uppladdning inför LIA:n som börjar i morgon. //Erika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar