onsdag 27 januari 2010

Filmtips

Hej hopp på morgonkvisten! Ingen skola idag, ska i alla fall inte dit fysiskt men ska göra en gruppuppgift med Sara lite senare sen. Det var länge sedan jag tipsade om bra filmer så tänkte ta det nu.


1. Sommaren med Göran. Var oväntat rolig. Dock en lite löjlig scen i filmen där de sjunger och dansar men det kompenseras utav de andra rolika scenerna.

2. Avatar. Såg denna film hemma i dålig kvalite, utan text och Avatarernas språk textat på tyska men är ganska nöjd ändå. Tror att denna film verkligen är värd ett biobesök.



3. I love you man. Hade inte hört talas om denna film men den var riktigt bra.


4. The stepfather. En riktigt spännande film där man ibland kommer på sig själv att man sitter och håller på "den onda" sidan.


5. My sister´s keeper. En helt underbar film där vad som egentligen är rätt och fel ställs emot varandra.

Nu är det dags att börja med dagens bestyr! //Erika

2 kommentarer:

  1. håller med, sommaren med göran e rolig de tycker ja med...men o se avator i dålig kvalité, uton text o tysk text, de e nästan dödsdömt den e så bra så MÅSTE ses på bio! ja vill se den i 3D! puss på dig! // Lilly

    SvaraRadera
  2. hehe ja hoppas att du kan följa med familjen eller vilka det nu var som skulle se den i 3D. nästa film som ses här blir nog den nya wallander som har kommit ut!

    puss å kram på dig

    SvaraRadera