* torkade jordgubbar, finns i de flesta större matbutiker
* marsipan
* mörk choklad
* ljus choklad
* skål med vatten, att doppa fingrarna i då marsipanen lätt blir kladdig
* plåt med bakplåtspapper
1. Börja med att "klä in" varje jordgubbe i marsipan.
2. Smält den mörka chokladen (går bra att smälta i mikron, det viktiga är att man rör om då och då så att det ej bränns vid). Doppa varje marsipantäckt jordgubbe i chokladen med hjälp av en eller två skedar. Placera sedan på plåten med bakplåtspapper.
3. När detta är klart smälter du den ljusa chokladen för att sedan ringla över lite huller om buller på de chokladtäckta jordgubbarna. Det går utmärkt att använda sig av vanlig blockchoklad.
För övrigt blir det städning för hela slaten idag. Ska trötta ut mig rejält så att jag somnar tidigt ikväll så att jag kan gå upp tidigt i morgon och plugga samt jobba med LIA:n. //Erika
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar